Završna konferencija ZAŽELI-FAZA III

Završna konferencija ZAŽELI-FAZA III

Završna konferencija EU projekta „Uključivanje žena u nepovoljnom položaju na tržište rada III“, Općine Stari Mikanovci održana je 8. ožujka 2023. godine u 11:30 h u prostorijama Šahovskog kluba „Šokadija“ Stari Mikanovci.

Poseban naglasak je stavljen na činjenicu da je u sklopu projekta zaposleno 25 žena, koje su se skrbile za više od 170 korisnika koji su se uključili u projekt na području Starih i Novih Mikanovaca.

Našim mještanima starije životne dobi i onima u nepovoljnom položaju pružena je potpora i podrška kroz pomoć u kućanskim poslovima, uključivanjem u društveni život zajednice i ublažavanjem osjećaja usamljenosti. Tijekom provedbe projekta korisnicima su dostavljani paketi higijenskih i kućanskih potrepština.   

Prisutnima se obratio načelnik Općine Stari Mikanovci, gosp. Mario Milinković, koji je naglasio važnost ovog projekta, i zadovoljstvo zbog uključenosti velikog broja korisnika,  kao i Mario Šipić, koordinator projekta. Nakon završetka službenog dijela konferencije, ženama su podijeljeni prigodni pokloni, a druženje se nastavilo uz prigodni domjenak.

Projekt „Uključivanje žena u nepovoljnom položaju na tržište rada III“ sufinanciran je iz Europskog socijalnog fonda kroz „Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020“. Ukupna vrijednost projekta je 1.235.845,00 kuna, a vrijeme provedbe 8 mjeseci. Partneri su: Hrvatski zavod za zapošljavanje-Područni ured Vinkovci i Hrvatski zavod za socijalni rad Vinkovci.     

Završna konferencija ZAŽELI-FAZA III
Završna konferencija ZAŽELI-FAZA III
Završna konferencija ZAŽELI-FAZA III
Skip to content