Skip to content Skip to footer

WikiPenđer: Radionice o starim zanatima i mjesnom govoru

Kako smo u posljednjoj objavi najavili, od utorka 23.kolovoza vraćamo se provedbi radionica u Kulturnoj sekciji projekta WikiPenđer.

Prva radionica na temu Stari zanati odražava se u 18 sati, ispod teksta možete vidjeti program ove radionice, a pratiti ju možete putem sljedećeg linka: https://tinyurl.com/radionica-S-Stari-zanati

Radionica

Nakon radionice o zanatima, slijedi 19. po redu, radionica na temu Mjesni govor. Vjerujemo kako Vam je ikavica poznata, a danas je u Mikanovcima sve manje možemo čuti. Što Vas čeka na ovoj radionici pročitajte na programu ispod teksta, a linka za naš Teams sastanak je sljedeći: https://tinyurl.com/radionica-T-Mjesni-govor

Radionica

Korisnik projekta WikiPenđer je KUD “Šokadija” Stari Mikanovci, dok je partner projekta Općina Stari Mikanovci.

Ukupna vrijednost projekta je 461.055,00 HRK i projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Bespovratna sredstva osigurana su iz Europskog socijalnog fonda u iznosu 391.896,75 HRK i Državnog proračuna Republike Hrvatske u iznosu 69.158,25 HRK.

Projekt je započeo 17. studenog 2021. i traje do 17. studenog 2022. godine.
Cilj projekta je razvijanje socijalnih i kreativnih vještina i znanja djece i mladih do 25 godina uz poboljšanje pristupa kulturnim i umjetničkim sadržajima na području Općine Stari Mikanovci.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Sadržaj objave isključiva je odgovornost KUD “Šokadija” Stari Mikanovci

Skip to content