[WikiPenđer] Radionice o ambaru i Biloj kući

[WikiPenđer] Radionice o ambaru i Biloj kući

Nakon što smo jučer najavili radionice Etnološke i folklorističke sekcije, danas su na redu radionice Kulturne sekcije, one na čijim radionicama imate priliku učiti o povijesti našeg mjesta. Tako ćemo na 16. po redu radionici u četvrtak, 14. srpnja od 14 sati najprije predstaviti ambar, njegovo značenje i prikazati postojeće objekte u selu. Ispod pogledajte program radionice, a slobodno nam se priključite putem sljedećeg linka:
https://tinyurl.com/radionica-ambar.

A odmah nakon ove radionice održati ćemo i 17. radionicu, a tema je jedna od najstarijih kuća u našem selu, a često u šali znamo reći kako nema samo Washington bijelu kuću, nego se i Stari Mikanovci mogu pohvaliti Bilom kućom. Kod nas u njoj nije smješten poglavar, već je ona u vlasništvu obitelji Petričević. Radionica započinje od 15h, a program pogledajte ispod teksta te nam se priključite putem sljedećeg linka: https://tinyurl.com/radionica-bila-kuca.

Korisnik projekta WikiPenđer je KUD “Šokadija” Stari Mikanovci, dok je partner projekta Općina Stari Mikanovci.

Ukupna vrijednost projekta je 461.055,00 HRK i projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Bespovratna sredstva osigurana su iz Europskog socijalnog fonda u iznosu 391.896,75 HRK i Državnog proračuna Republike Hrvatske u iznosu 69.158,25 HRK.

Projekt je započeo 17. studenog 2021. i traje do 17. studenog 2022. godine.
Cilj projekta je razvijanje socijalnih i kreativnih vještina i znanja djece i mladih do 25 godina uz poboljšanje pristupa kulturnim i umjetničkim sadržajima na području Općine Stari Mikanovci.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Sadržaj objave isključiva je odgovornost KUD “Šokadija” Stari Mikanovci

Skip to content