[WikiPenđer] Kalendari provedbe radionica u mjesecu srpnju

[WikiPenđer] Kalendari provedbe radionica u mjesecu srpnju

Započeo nam je mjesec srpanj, a kako je s njim započelo i vrijeme godišnjih odmora i ljetovanja tako će se naše projektne aktivnosti smanjiti.

U ovom mjesecu planirane su ukupnu 4 online participativne aktivnosti, 2 u kulturnoj te 2 u etnološkoj i folklorističkoj sekciji.

Etnološka i folkloristička sekcija održati će radionice 13. srpnja od 18 do 20 sati, 2 radionice u trajanju od 45 minuta.

wp

Dana 14. srpnja od 18 do 20 sati, 2 radionice od 45 minuta provesti će i Kulturna sekcija.


O eventualnoj promjeni termina biti ćete pravovremeno obaviješteni, a dan uoči radionice objaviti ćemo i programe s temom te poveznice putem kojih ćete moći pratiti radionice.

Korisnik projekta WikiPenđer je KUD “Šokadija” Stari Mikanovci, dok je partner projekta Općina Stari Mikanovci.

Ukupna vrijednost projekta je 461.055,00 HRK i projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Bespovratna sredstva osigurana su iz Europskog socijalnog fonda u iznosu 391.896,75 HRK i Državnog proračuna Republike Hrvatske u iznosu 69.158,25 HRK.

Projekt je započeo 17. studenog 2021. i traje do 17. studenog 2022. godine.
Cilj projekta je razvijanje socijalnih i kreativnih vještina i znanja djece i mladih do 25 godina uz poboljšanje pristupa kulturnim i umjetničkim sadržajima na području Općine Stari Mikanovci.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Sadržaj objave isključiva je odgovornost KUD “Šokadija” Stari Mikanovci

Skip to content