Skip to content Skip to footer

[WikiPenđer] Kalendar provedbe radionica Etnološke i folklorističke sekcije u lipnju

Kako to svakog mjeseca biva tako i sada najavljujemo kalendar provedbe radionica u mjesecu lipnju. Najprije najavljujemo radionice Etnološke i folklorističke sekcije i to sljedećim redoslijedom:

12. radionica – Praznovjerja u narodu – 1. lipnja u 20 sati. Trebala je biti održana 31. svibnja, no zbog obaveza je prebačena dan kasnije. Ispod pogledajte i program ove radionice, a pratite je putem sljedećeg linka: https://tinyurl.com/12-Radionica

WP

Teme i točne termine ostalih radionica najaviti ćemo prije provedbe svake pojedine radionice, a na kalendaru možete vidjeti kako ćemo posljednjeg dana mjeseca lipnja održati 2 radionice.

*Napomena: dani provedbe radionica podložni su promjenama, ali o tome ćemo Vas uvijek na vrijeme obavijestiti.

WikiPenđer

Korisnik projekta WikiPenđer je KUD “Šokadija” Stari Mikanovci, dok je partner projekta Općina Stari Mikanovci.

Ukupna vrijednost projekta je 461.055,00 HRK i projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Bespovratna sredstva osigurana su iz Europskog socijalnog fonda u iznosu 391.896,75 HRK i Državnog proračuna Republike Hrvatske u iznosu 69.158,25 HRK.

Projekt je započeo 17. studenog 2021. i traje do 17. studenog 2022. godine.
Cilj projekta je razvijanje socijalnih i kreativnih vještina i znanja djece i mladih do 25 godina uz poboljšanje pristupa kulturnim i umjetničkim sadržajima na području Općine Stari Mikanovci.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Sadržaj objave isključiva je odgovornost KUD “Šokadija” Stari Mikanovci

Skip to content