Skip to content Skip to footer

“Sad – sudjeluj aktivno danas” – javni poziv za prijam u radni odnos

Lokalna akcijska grupa Bosutski niz, dana 24. ožujka 2021. raspisuje natječaj za prijam u radni odnos na određeno vrijeme na radnom mjestu Radnica za pomoć u kući u sklopu projekta SAD „ Sudjeluj aktivno danas“ – Zaželi faza II.

Projekt SAD – „Sudjeluj aktivno danas“ vrijedan je 3.951.145,83 kune od kojih je 85% bespovratnih sredstava osigurano iz Europskog socijalnog fonda i 15% iz Državnog proračuna Republike Hrvatske, a provodi se u razdoblju od 18.06.2020. do 18.12.2021. godine.

Cilj projekta je osposobljavanje, obrazovanje, osnaživanje i unaprjeđenje radnog potencijala žena, pripadnica ranjivih skupina, zapošljavanjem na području LAG-a Bosutski niz, u svrhu pružanja potpore i podrške starijim osobama i osobama u nepovoljnom položaju.

Nositelj projekta SAD – „Sudjeluj aktivno danas“ je LAG Bosutski niz, a partneri na projektu su Hrvatski zavod za zapošljavanje – područni ured Vinkovci, Centar za socijalnu skrb Vinkovci i Centar za socijalnu skrb Županja.

Lokalna akcijska grupa Bosutski niz ima potrebu zaposliti 2 osobe na navedeno radno mjesto, na određeno-zamjena, u mjestima rada Andrijaševci i Stari Mikanovci.

Kontakt : Marijana Cvitanović, voditeljica projekta  099 / 354 – 9092

Monika Tolj, asistentica na projektu  095 / 737 – 8104

web: https://lag-bosutskiniz.hr/javni-poziv-na-prijem-u-radni-odnos-na-odredeno-vrijeme-na-projektu-sad-sudjeluj-aktivno-danas-zazeli-faza-ii/

Skip to content