Skip to content Skip to footer

Radionice o jeseni i svatovskim običajima

Kako smo u prošlom tjednu najavili, u tekućem mjesecu održati ćemo 2 radionice, a u srijedu srpnja od 17 sati pogledajte 16. po redu radionicu Etnološke i folklorističke sekcije na temu Jesen. Ispod pogledajte program radionice, a slobodno nam se priključite putem sljedećeg linka:
https://tinyurl.com/radionica-jesen.

wp

A odmah nakon ove radionice održati ćemo i 17. radionicu, a tema je događaj čija je sezona upravo u punom jeku, a to su svatovi. Naravno, na našoj radionici oni će biti nešto drugačije prikazani, jer naglasak ove sekcije je etnologija pa ćemo prikazati svatove i svatovske običaje koje pamte naši stari. Radionica započinje od 18h, a program pogledajte ispod teksta te nam
se priključite putem linka: https://tinyurl.com/radonica-svatovi.

Korisnik projekta WikiPenđer je KUD “Šokadija” Stari Mikanovci, dok je partner projekta Općina Stari Mikanovci.

Ukupna vrijednost projekta je 461.055,00 HRK i projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Bespovratna sredstva osigurana su iz Europskog socijalnog fonda u iznosu 391.896,75 HRK i Državnog proračuna Republike Hrvatske u iznosu 69.158,25 HRK.

Projekt je započeo 17. studenog 2021. i traje do 17. studenog 2022. godine.
Cilj projekta je razvijanje socijalnih i kreativnih vještina i znanja djece i mladih do 25 godina uz poboljšanje pristupa kulturnim i umjetničkim sadržajima na području Općine Stari Mikanovci.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Sadržaj objave isključiva je odgovornost KUD “Šokadija” Stari Mikanovci

Skip to content