Radionica na temu „Mladost i ljepota Slavonije“

Radionica na temu „Mladost i ljepota Slavonije“

U utorak, 30. kolovoza u 17 sati Kulturna sekcija projekta WikiPenđer održava 20. po redu radionicu na temu Mladost i ljepota Slavonije – reviju djevojaka, snaša i momaka u narodnim nošnjama.

Ovu priredbu već 55 godina osmišljava i organizira KUD „Šokadija“ Stari Mikanovci te će sudionici ove radionice imati priliku čuti i vidjeti kako se ova poznata mikanovačka manifestacija mijenjala kroz povijest. Možete očekivati puno novih informacija o priredbi, a program radionice pogledajte na fotografiji ispod teksta.

Za predavanje ove teme odabrali smo gošću predavačicu, dugogodišnju stručnu suradnicu u organizaciji priredbe, magistru Ljubicu Gligorević. Za praćenje ove radionice koristite sljedeći link: https://tinyurl.com/radionica-20-MLjS

WikiPenđer

Korisnik projekta WikiPenđer je KUD “Šokadija” Stari Mikanovci, dok je partner projekta Općina Stari Mikanovci.

Ukupna vrijednost projekta je 461.055,00 HRK i projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Bespovratna sredstva osigurana su iz Europskog socijalnog fonda u iznosu 391.896,75 HRK i Državnog proračuna Republike Hrvatske u iznosu 69.158,25 HRK.

Projekt je započeo 17. studenog 2021. i traje do 17. studenog 2022. godine.
Cilj projekta je razvijanje socijalnih i kreativnih vještina i znanja djece i mladih do 25 godina uz poboljšanje pristupa kulturnim i umjetničkim sadržajima na području Općine Stari Mikanovci.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Sadržaj objave isključiva je odgovornost KUD “Šokadija” Stari Mikanovci

Skip to content