Skip to content Skip to footer

Održana završna konferencija projekta WikiPenđer

U petak 28. listopada 2022. u 18h u Vatrogasnom domu u Starim Mikanovcima održali smo završnu konferenciju projekta WikiPenđer.

Voditelj projekta Ivan Klobučar predstavio je kako je izgledala provedba svih projektnih aktivnosti projekta. Najveći naglasak stavljen je na razvijanje WikiPenđer aplikacije te na provedbu radionica i educiranje djece i mladih o povijesti, kulturi te etnologiji i folkloru Starih Mikanovaca.

Ovom konferencijom htjeli smo se zahvaliti ciljnoj skupini našeg projekta, kako u Kulturnoj sekciji na čelu s voditeljem Dario Kulundžić, tako i u Etnološkoj i folklorističkoj sekciji na čelu s voditeljicom Martina Živikić.
Zahvaljujemo se i svima koji su svoj doprinos dali u provedbi projekta, a među njima bi izdvojili predsjednicu KUD-a Anicu Lekić te načelnika Općine Maria Milinkovića.

Korisnik projekta WikiPenđer je KUD “Šokadija” Stari Mikanovci, dok je partner u provedbi Općina Stari Mikanovci. Ukupna vrijednost projekta je 461.055,00 HRK i projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Projekt je započeo 17.11.2021. i traje do 17.11.2022. Cilj ovog projekta je razvijanje socijalnih i kreativnih vještina i znanja djece i mladih do 25 godina uz poboljšanje pristupa u kulturnim i umjetničkim sadržajima na području Općine Stari Mikanovci.

Lenta
Skip to content