Skip to content Skip to footer

Lijep, sadržajan, razigran i raspjevan Dan Općine Stari Mikanovci (Vinkulja.hr)

Baš je lijepo, razigrano i raspjevano bilo u Starim Mikanovcima! Središnjeg dan u programu obilježavanja Dana Općine Stari Mikanovci obilovao je bogatim sadržajem; od sportskih susreta, pokazne vatrogasne vježbe „Spašavanje u prometnim nesrećama” koju su upriličili pripadnici DVD Stari Mikanovci, preko svečane sjednice Općinskoga vijeća do bogatog kulturno-zabavnog programa koji je potom uslijedio. Vrijeme je poslužilo, sve ostalo je bilo super, sve za 5, čestitamo načelniku Mariju Milinkoviću!

Dan Općine Stari Mikanovci
Foto: Vinkulja.hr

– Zahvaljujem na čestitkama i ujedno ih prosljeđujem svima onima koji su sudjelovali u popuni i realizaciji programa, kao i svim gostima koji su se odazvali na program obilježavanja Dana Općine Stari Mikanovci. Dan je bio dugačak, bogat i sadržajan, za analizu učinjenog u proteklih godinu dana bit će vremena, a danas samo još jedna čestitka svim mještanima povodom dana naše općine – rekao je Milinković, vidno umoran, ali i zadovoljan realizacijom današnjeg programa.

Dan Općine Stari Mikanovci
Foto: Vinkulja.hr

Program obilježavanja Dana Općine Stari Mikanovci nastavlja se i ove nedjelje; u 10 sati počinje dječje natjecanje u ribolovu koje na ribnjaku (na pašnjaku) organizira ŠRU Sunčani karas.

Zatim, u 10.30 sati predviđeno je polaganje vijenaca kod spomenika hrvatskim braniteljima u parku, kod središnjeg križa na mjesnom groblju u Starim Mikanovcima te na mjesnom groblju u Novim Mikanovcima. U 11 sati, pak, počinje bit će služena sveta misa u crkvi svete Klare u Starim Mikanovcima.

A bit će i sporta; u 17 sati nogometnom igralištu u Starim Mikanovcima bit će odigrana utakmica 23. kola Prve ŽNL vukovarsko-srijemske odigrat će Šokadija i Slavonija iz Soljana.

Izvor: vinkulja.hr

Skip to content