Skip to content Skip to footer

Kalendari provedbe radionica u mjesecu kolovozu

Vraćamo se WikiPenđeru nakon ljetne pauze!

U ovom mjesecu planirano je ukupno 5 online participativnih aktivnosti, 3 kulturnoj te 2 u etnološkoj i folklorističkoj sekciji.

Etnološka i folkloristička sekcija održati će radionice 25. kolovoza od 18 do 20 sati, 2 radionice u trajanju od 45 minuta. O temama radionica izvijestiti ćemo Vas nekoliko dana uoči radionice kada će biti objavljen i program radionica.

Kalendar


Kulturna sekcija održati će 3 radionice, a termini radionica su sljedeći: 23. kolovoza od 18 do 20 sati, 2 radionice od 45 minuta, a termin 3. radionice je 30. kolovoza od 19 sati. Također o temama radionica izvijestiti ćemo Vas nekoliko dana uoči radionice kada će biti objavljen i program radionica.

O eventualnoj promjeni termina biti ćete pravovremeno obaviješteni, a nekoliko dana uoči radionice objaviti ćemo i programe s temom te poveznice putem kojih ćete moći pratiti radionice.

Korisnik projekta WikiPenđer je KUD “Šokadija” Stari Mikanovci, dok je partner projekta Općina Stari Mikanovci.

Ukupna vrijednost projekta je 461.055,00 HRK i projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Bespovratna sredstva osigurana su iz Europskog socijalnog fonda u iznosu 391.896,75 HRK i Državnog proračuna Republike Hrvatske u iznosu 69.158,25 HRK.

Projekt je započeo 17. studenog 2021. i traje do 17. studenog 2022. godine.
Cilj projekta je razvijanje socijalnih i kreativnih vještina i znanja djece i mladih do 25 godina uz poboljšanje pristupa kulturnim i umjetničkim sadržajima na području Općine Stari Mikanovci.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Sadržaj objave isključiva je odgovornost KUD “Šokadija” Stari Mikanovci

Skip to content