Skip to content Skip to footer

Javni poziv na prijem u radni odnos na određeno vrijeme na projektu „LAGodan život“ – Zaželi- faza III.

Poštovani,

Lokalna akcijska grupa Bosutski niz, dana 30. rujna 2022. raspisuje natječaj za prijam u radni odnos na određeno vrijeme na radnom mjestu Radnica za pomoć u kući u sklopu projekta „ LAGodan život“ – Zaželi faza III.

Projekt – „LAGodan život“ vrijedan je 1.480.433,50 HRK od kojih je 85% bespovratnih sredstava osigurano iz Europskog socijalnog fonda i 15% iz Državnog proračuna Republike Hrvatske te traje 8 mjeseci.

Projekt će se provoditi teritorijalno na području 5 jedinice lokalne samouprave sa područja LAG-a Bosutski niz (Babina Greda, Andrijaševci, Stari Mikanovci , Vođinci i Otok) kroz zapošljavanje 30 žena, pripadnice ranjive skupine za 180 krajnjih korisnika.

Cilj projekta je zapošljavanje pripadnica ranjivih skupina na području LAG-a Bosutski niz, u svrhu pružanja potpore i podrške starijim osobama i osobama u nepovoljnom položaju.

Nositelj projekta „LAGodan život“ je LAG Bosutski niz, a partneri na projektu su Hrvatski zavod za zapošljavanje – područni ured Vinkovci, Centar za socijalnu skrb Vinkovci i Centar za socijalnu skrb Županja.

https://lag-bosutskiniz.hr/javni-poziv-na-prijem-u-radni-odnos-na-odredeno-vrijeme-na-projektu-lagodan-zivot-zazeli-faza-iii/

lenta
Skip to content